Barcelona Residence Brasov

Brasov - Astra
Barcelona Residence
Promovat de: Barcelona Residence

Birou Vanzari

0742.266.450
  • Preturi de la : 39.900 € + TVA
  • Regim inaltime : S+P+11
  • Nr. unitati : 66
  • Predare : 2015

Descriere ansamblu

Barcelona Residence este un ansamblu residential format din 6 corpuri de imobil, dispuse pe Parter şi 11 etaje cu destinaţie comercială la parter şi rezidenţială la etaje în imobilele dispuse stradal, proiectul este dezvoltat pe o suprafaţă de 7.600 mp, cu o suprafaţă totală construită de 30.000 mp, având 6.500 mp construiţi per fiecare imobil totalizând un număr total de 396 apartamente câte 66 per fiecare corp clădire.

Amplasarea distinctă a acestor corpuri de clădire ne-a permis să creem curţi interioare pentru o iluminare naturală optimă a apartamentelor; două dintre aceste curţi se deschid spre interiorul ansamblului, iar cea din mijloc se deschide spre Strada Poienelor, realizându-se astfel o prelungire a spaţiului urban în interiorul ansamblului şi o izolare fonică a spaţiului de locuit de traficul rutier.

Echipa de arhitecţi care a creat imaginea ansamblului a obţinut o eleganţă clasică prin liniile simple şi curate şi paleta de culori aleasă. Imaginea finală este aceea a unei eleganţe rafinate, aşa a luat naştere un ansamblu deosebit, care se încadrează perfect în zona urbană existenta şi iese elegant în evidenţă.

Adreasa ansamblului: Poienelor nr. 8

Ai un ansamblu si vrei sa il adaugi pe imob24.ro?

Adauga ansamblu acum