Barcelona Residence Titan

Bucuresti - Titan
Barcelona Residence
Promovat de: Barcelona Residence

Birou Vanzari

0784.118.888 0784.112.200
  • Preturi de la : 47.000 € + TVA
  • Regim inaltime : 2S+P+11E
  • Nr. unitati : 121
  • Predare : 2018

Descriere ansamblu

Barcelona Residence Titan este un proiect imobiliar dezvoltat pe 2 subsoluri, Parter şi 11 Etaje, avand destinaţie rezidenţială. Proiectul este construit pe un teren de 2450 mp, cu o suprafaţă desfasurata de 11000 mp, insumand 122 de unitati locative dispuse pe doua scari. Amplasarea distinctă a acestui proiect ne-a permis o iluminare naturală optimă a apartamentelor şi o izolare fonică a spaţiului de locuit de traficul rutier.

Echipa de arhitecţi care a creat imaginea ansamblului a obţinut o eleganţă clasică prin liniile simple şi curate şi paleta de culori aleasă. Imaginea finală este aceea a unei eleganţe rafinate, care se încadrează perfect în zona urbană existenta şi iese elegant în evidenţă. Apartamentele au fost concepute sa satisfaca cerinta de spatiu, dar sa si intruneasca toate calitatile pentru eficientizarea costurilor.

Compartimentarea a fost gandita conform ultimelor tendinte in materie de trai urban. Terasele spatioase, vederea catre parc de la etajele superioare intregesc eleganta proiectului si valorifica locatia . Proiectul dispune de 123 de locuri de parcare in cele 2 subsoluri, accesul catre acestea facandu-se cu liftul sau pe scari.

Adreasa ansamblului: Prisaca Dornei 8A

Ai un ansamblu si vrei sa il adaugi pe imob24.ro?

Adauga ansamblu acum