Barcelona Residence
Un grup investitional a carui activitate in dezvoltare imobiliara incepe in Spania si dateaza de la sfarsitul anilor `70, experienta acumulata in tot acest timp fiind fara indoiala garantia noastra cea mai de pret.
In toata aceasta perioada, am ramas fideli angajamentului de a oferi produse imobiliare de cea mai buna calitate cu un design modern si atractiv, luand in considerare intotdeauna nevoile clientilor nostri.
Aceste principii ne-au permis sa derulam cu acelasi succes proiecte diferite de la cladiri rezidentiale, restaurari, ansamblurile de locuinte, pana la hoteluri si spatii comerciale. In ultimii ani ne-am extins prezenta si in piata internationala prin proiecte imobiliare in ROMANIA, POLONIA, BRAZILIA , etc.

Din 2005 suntem prezenti in Romania atat in Brasov cat si in Bucuresti avand in dezvoltare atat proiecte imobiliare rezidentiale cat si comerciale, dintre acestea Barcelona Residence Bucuresti poate fi exemplificarea perfecta a principiilor noastre.
Viziunea noastra asupra viitorului si dorinta de expansiune internationala ne ofera in permanenta oportunitati de dezvoltare a diferite proiecte imobiliare cu diverse utilitati, dar intotdeauna ramanem fideli unui mare principiu : CALITATEA.
12 ani
Experienta
3 proiecte
VANDUTE
2 proiecte
DESFASURARE
+ 200 familii
FERICITE


Barcelona Residence Brasov
Predare : 2015
Barcelona Residence este un ansamblu residential format din 6 corpuri de imobil, dispuse pe Parter şi 11 etaje cu destinaţie comercială la parter şi rezidenţială la etaje în imobilele dispuse stradal, proiectul este dezvoltat pe o suprafaţă de 7.600 mp, cu o suprafaţă totală construită de 30.000 mp, având 6.500 mp construiţi per fiecare imobil totalizând un număr total de 396...
Locuinte dinponibile | toate tipurile
Tip Suprafata Pret Detalii
Apartament 2 camere 80 mp 59.300 € + TVA detalii
Apartament 2 camere 80 mp 59.300 € + TVA detalii
Apartament 2 camere 75 mp 58.500 € + TVA detalii
Apartament 2 camere 80 mp 59.300 € + TVA detalii
Barcelona Residence Titan
Predare : 2018
Barcelona Residence Titan este un proiect imobiliar dezvoltat pe 2 subsoluri, Parter şi 11 Etaje, avand destinaţie rezidenţială. Proiectul este construit pe un teren de 2450 mp, cu o suprafaţă desfasurata de 11000 mp, insumand 122 de unitati locative dispuse pe doua scari. Amplasarea distinctă a acestui proiect ne-a permis o iluminare naturală optimă a apartamentelor şi o izolare fonic...
Locuinte dinponibile | toate tipurile
Tip Suprafata Pret Detalii
Apartament 3 camere 94 mp 99.900 € + TVA detalii